Technisch VvE-Beheer

VvE-projectbegeleiding

Projectmanagement van a tot z

Wanneer u als VvE-beheerder een bouw- of onderhoudsproject heeft, wilt u graag kunnen vertrouwen op een deskundige partner. Een betrouwbare adviseur voor uw projectmanagement, met niet alleen de technische kennis, maar ook de nodige expertise op het gebied van proces, budgetbewaking en financiële afwikkeling. Als het project gereed is, wilt u zeker weten dat de opgeleverde kwaliteit optimaal is zodat u krijgt waar u voor betaalt. Vizier VvE Beheer realiseert het benodigde onderhoud en verzorgt uw VvE-projectbegeleiding van ontwerp tot en met oplevering.

 

VvE-projectbegeleiding, advies en toezicht voor VvE’s

Wij baseren onze VvE-projectbegeleiding op het onderhoudsbeleid, de wensen en het budget van onze opdrachtgever. Wij analyseren uw situatie zorgvuldig door het opstellen van een bestek en een werkomschrijving die het uitgangspunt vormen voor de selectie van partners en de uitbesteding van de onderhoudswerkzaamheden.

Wij verzorgen de opdrachtverstrekking, de communicatie naar bewoners en betrokken partijen en voeren toezicht op de uitvoering uit.

 

Wat is de toegevoegde waarde van onze VvE-projectbegeleiding voor u?

  • Wij inventariseren alle mogelijkheden en alternatieven;
  • Uw wensen worden vertaald naar een technische omschrijving of een bestek;
  • Vizier VvE Beheer vraagt meerdere offertes aan bij aannemers en vergelijkt deze met elkaar;
  • Wij verzorgen de complete contractuele afhandeling, waarbij uw belangen en rechten gewaarborgd zijn;
  • Wij controleren de uitvoering van het werk, zodat u krijgt waarvoor u betaalt;
  • U bent verzekerd van de juiste oplevering van het werk, waarbij heldere afspraken gemaakt worden over eventuele restpunten;
  • De planning en het budget worden strak bewaakt, zodat meerwerk wordt voorkomen;
  • Wij zorgen voor een correcte financiële afwikkeling.

 

Als opdrachtgever kijkt u op unieke wijze in alle onderhoudsprojecten mee in onze digitale omgeving. Daarin staan bestekken, alle opgevraagde offertes, de financiële stand van zaken en de planning, en rapportages en foto’s van alle onderhoudswerkzaamheden. Bewust zijn we op deze manier transparant over de kosten, de voortgang en het resultaat. Als u vragen heeft of meer wilt weten over onze VvE-projectbegeleiding aanpak, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij gaan graag met u in gesprek.

 

Ik wil contact opnemen


Vormgeving en realisatie: Schot Marketing en Communicatie schot.nl